De ce inseala barbatii?

0
1042
De ce inseala barbatii?

Inca din cele mai vechi timpuri, aceasta este una dintre intrebarile care raman o enigma. Atat barbatii, cat si femeile inseala din motive diferite. Multi spun ca femeile inseala atunci cand nu se simt iubite, apreciate si respectate. Oare este valabil si pentru barbati?

In general,  motivele pentru care barbatii inseala sunt in stransa legatura cu personalitatea, educatia, tentatia si felul in care arata.

De ce inseala barbatii?

1. Este cunoscut faptul ca atat barbatii, cat si femeile, doresc sa ajunga in diferite functii sociale/profesionale, care nu pot fi obtinute uneori decat printr-o relatie sexuala, ceea ce conduce automat catre inselat. Din pacate, persoanele care sunt capabile de asa ceva, nu constientizeaza prejudiciile aduse celor din jur.

2. Alti barbati nu isi doresc relatii de lunga durata, iar daca ajung sa se implice emotional si sa fie intr-o relatie mai lunga de trei luni, chiar daca iubeste, acesta va fi tentat si va insela. Sunt barbatii nascuti sa insele si barbati care doar intorc capul, dar niciodata nu si-ar rani partenera.

3. Pentru a-si impresiona prietenii. Multi barbati doresc sa se laude cu numarul cuceririlor sau sunt luati in ras de prietenii deoarece nu a avut niciodata vreo aventura. Daca pica in aceasta plasa, o va repeta si treptat va ajunge sa insele constant.

4. Nu se simt iubiti. Barbatii, ca femeile, doresc sa se simt iubiti, doriti, apreciati, respectati. Atunci cand femeile de langa ei nu le ofera toate acestea, ei sunt tentati sa insele. Sunt barbati sensibili care doresc atentie si iubire din punct de vedere sentimental, nu doar in dormitor.

5. Din razbunare. Exista cazuri in care barbatii doresc sa se razbune, iar inselatul este una dintre cele mai dureroase arme. Intr-adevar, nu este o miscare desteapta, dar uneori este singura arma pe care o poate sa o posede.

6. Sa nu sufere. Uneori, barbatii raniti inseala doar din dorinta de a nu suferi, de face un lucru ca sa uite complet de situatia amoroasa actuala.

7. O oportunitate. Alte ori, este vorba doar despre o oportunitate pe care ei nu pot sa o refuze. Sunt multe femei care tenteaza si dau de inteles ca vor mai mult decat o conversatie, iar barbatii slabi pica in plasa imediat.

8. Vor sa incere ceva diferit. Din pacate, este adevarati. Atunci cand un barbat are o relatie de lunga durata si apare obisnuinta, oboseste si ar vrea sa incerce ceva nou. Este trist, fiindca ei fac acest lucru chiar daca stiu ca pot pierde acea relatie.

9. Increderea de sine. Multi barbati capata incredere in ei atunci cand inseala, incep sa se vad mai frumosi, mai increzatori in proprile trucuri si le aduce satisfactie. Acest lucru scoate la iveala caracterul si personalitatea lui.

10. Nu au motive. Intr-adevar, sunt unii barbati care nu au un motiv anume atunci cand inseala.

In mare parte, barbatii se lasa condusi de instincte si tind sa faca exact asa cum doresc, nu cum ar trebui de fapt.