Cum se face tiramisu?

0
1433

Ingradiente:

  • 3 oua intregi
  • 3 galbenusuri
  • Piscoturi
  • Mascarpone

Tiramisu este o reteta clasica italiana. Ingredientele care stau la baza unui tiramisu reusit sunt piscoturile insiropate in cafea, branza mascarpone si crema de oua.

Se iau piscoturile care se pun ca baza si se insiropeaza cu cafea. Apoi, galbenusurile crude se bat cu zahar si se adauga mascarpone, dupa care se amesteca pana se omogenizeaza. Daca doriti o consistenta mai cremoasa, se pot adauga si albusurile battue foarte bine pana se transforma in spuma.

Puteti intrinde crema peste piscoturile de la baza, si daca doriti, putetiadauga un al doilea strat de piscoturi, la fel de bine insiropate, si un nou strat de crema.

Pe deasupra se adauga pudra de cacao, iar prajitura dumneavoastra este gata pentru a fi servita.

Foto articol: ciao.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here