Cum se fac pastele carbonara?

0
366

Ingrediente spaghete carbonara:

  • 160g paste
  • 100g bacon
  • 50g smantana
  • 2 linguri parmesan
  • 2 oua
  • Zahar
  • Piper
  • 1-2 linguri ulei de masline

Pastele se pun la fiert intr-o oala cu apa si putina sare. Aveti grija sa le fierbeti timp de cate minute sunt scrise pe ambalajul pastelor pentru a evita faramarea acestora. Se limpezesc bine, dupa care se lasa la scurs.

Baconul se taie cubulete si se prajeste in ulei de masline pana se rumeneste usor. Apoi, amestecati smantana cu galbenusurile de ou, la care adaugati sare si piper dupa gust. Amestecul se adauga peste bacon si este lasat sa fiarba la foc mic aproximativ un minut.

Apoi, pastele scurse foarte bine se pun peste compozitie si se amesteca. Puteti pune parmezanul ras peste compozitie, iar pastele sunt gata pentru a fi servite.

Tu ai o alta reteta?

Te invitam sa ne scri in sectiunea de comentarii care este reteta ta sau cum le prepari, pentru ca stim ca fiecare persoana are un mod diferit de a face un anumit fel de mancare.

Foto: Hellmanns.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here