Thursday, July 18, 2024
HomeCum?Cum sa te pragatesti pentru Black Friday?

Cum sa te pragatesti pentru Black Friday?

“Black Friday” este unul din celemai importante si cele mai asteptate evenimente din an, datorita ofertelor si produselor pe care oamenii le pot cumpara la un pret redus. De aceea, in timp ce marii proprietari de magazine din lume se asigura ca au stocul suficient pentru marele evenimente, si tu ar trebui sa te pregatesti, mai ales daca vrei sa faci cumparaturi de Black Friday.

1. Bugetul

Cel mai important pas este bugetul pe care il aloci pentru acest eveniment, in funcite de el vei sti cate produse sau ce fel de produse poti sa cumperi. Astfel, va trebui sa faci economii din timp.

2. Lista

Oamenii fac de fel liste pentru orice. Lista pentru piata, lista pentru o calatorie, lista pentru cumparaturile lunare. De aceea, lista se aplica si in acest caz. Creeaza o lista care sa include toate produsele pe care le cauti anul acesta. Cum ar fi: un televizor, o masina de spalat, fier de calcat, o poseta mai scumpa etc. Adauga aceste produse in lista ta si reserve-ti un anumit buget in functie de articolele dorite. Astfel, in momentul in care evenimentul se aproprie, vei sti ce oferte sa prinzi.

3. Cumpara inteligent

Daca iti doresti un produs, cum ar fi un telefon mobil de la o anumita marca, de o anumita culoare, s-ar putea sa il gasesti redus in perioada de Black Friday. Dar chiar si asa, daca exista posibilitatea de a gasi un telefon care sa aiba functii asemenatoare, culoarea la fel si sa-l gasesti la un pret mai bun, care sa concida cu bugetul tau. Trebuie sa te gandesti la toate de dinainte si sa cauti toare reducerile sau discount-urile.

4. Fi rapid!

Chiar daca trebuie sa te misti rapid si sa verifici toate ofertele de Black Friday, important este sa verifici de cel putin doua ori reducerea de care doresti sa profici, inainte de a cumpara produsele dorite. De exemplu, poti cauta produsul online pentru a vedea daca produsul x este mai Ieftin pe vreo pagina online sau in magazine. Pregateste-te din timp, urmareste toate ofertele atat online, cat si in magazine, pentru a fi sigur ca produsele se gasesc la un pret peste asteptarile tale.

5. Politica de returnare

Foarte importanta, citeste politica de returnare Black Friday a magazinelor pe care planuiesti sa le vizitezi. Exista posibilitatea sa nu le mai poti returna si de aceea, va trebui sa te documentezi cu privire la aceasta situatie.

6. Cupoane

Indifierent daca faci cumparaturile in magazine sau in mediul online, cupoanele de reducere te pot ajuta sa economisesti mai multi bani. De aceea, ia cu tine cupoanele sau reclamele printate pe care le gasesti online sau daca nu, aplicatia magazinului respective, pentru a evita orice confuzie cu privire la pretul produselor.

Indiferent din ce magazine sau cum faci cumparaturile in perioada Black Friday, acestea trebuie sa iti aduce numai bucurie. Daca stii sa te organiezi inaintea unor asemenea evenimente, o sa ai parte de ceea ce ti-ai dorit sa achizitionezi pana acum!

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments