Cum sa slabesti?

0
538
Cum sa slabesti
principii pentru o viata sanatoasa si sfaturi despre cum sa slabesti

Daca iti doresti sa stii cum sa slabesti, dar fara sa depui niciun efort, acest lucru este imposibil.

Alimentatie nesanatoasa + lipsa sportului + excese -> kilograme in plus

Alimentatie sanatoasa (piept de pui, curcan, lactate, oua, branza, orez, fructe, legume) + sport + evitarea exceselor + odihna -> corp de invidiat si o greutate asa cum ti-ai dorit.

Pentru a slabi trebuie sa depui eforturi.

Foarte multi oameni au probleme cu greutatea, insa puteti slabi daca depuneti eforturi in aceasta directie.

Acest articol nu este despre vreo dieta sau despre ce trebuie sa faci sa slabesti 100 de kg in 7 zile ci despre principiile unei vieti sanatoase din toate punctele de vedere.

Intelege cum functioneaza corpul tau!

Ceea ce vreau sa spun este ca fiecare dintre noi are nevoie de un necesar caloric pentru a-si mentine greutatea. Acesta se calculeaza dupa mai multi indicatori.

De asemenea, pentru evaluarea nevoilor energetice, trebuie sa se tina cont de greutatea, inaltimea si activitatea fizica a fiecarui individ.

Tineti cont de urmatoarele date:

– Barbati intre 20 si 40 de ani (70 kg): 2700 kcal
– Femei intre 20 si 40 de ani (60 kg): 2200 kcal
– Barbati intre 41 si 60 de ani (70 kg): 2500 kcal
– Femei intre 41 si 60 de ani (60 kg): 2000 kcal

Pentru a slabi la finalul zilei trebuie sa ardeti mai multe kcalorii decat cele pe care le-ati consumat. Sportul este foarte important deoarece accelereaza arderea.

Mic rezumat!

Daca ati consumat alimente in cursul unei zile de aproximativ 2000kcal, pentru ca acestea sa nu se depuna este important sa faceti sport si sa combinati acest lucru cu o alimentatie sanatoasa.

Pentru a slabi eliminati sucurile carbogazoase, zaharul, paine si incepeti sa faceti miscare. In mod sigur veti vederea rezultatele.