Thursday, July 18, 2024
HomeCum?Cum sa cuceresti un barbat?

Cum sa cuceresti un barbat?

1. Aspectul fizic

Din pacate, aspectul fizic conteaza destul de mult atunci cand vrei sa cuceresti un barbat. Se spune ca “barbatii sunt atrasi de ceea ce vad, iar femeile de ceea ce aud”. Bineinteles, frumusetea este privita in mod diferit de fiecare om, dar exista cateva caracteristici esentiale care atrag un barbat: fata, picioarele, sanii si nu in ultim rand, fundul. Unora le plac femeile inalte, altora femeile mai scunde, unii prefera femeile voluptoase, cu forme, alti mai slabute. Totul depinde de gustul barbatului, fiind un articol subiectiv.

Chiar daca frumusetea este primul lucru care atrage un barbat, celelalte calitati reprezinta ceea ce pastreaza un barbat alaturi de tine in continuare. De asemenea, caracterul, felul de a fi si personalitatea conteaza la fel de mult.

2. Comunicarea

Barbatilor nu le plac femeile care vorbesc mult de fel, dar le plac femeile care vorbesc despre ceea ce le place lor, care vorbesc direct si deschis, fara a ascunde mesaje subtile. Prin tot ceea ce spui, faci, ii transmiti incredere, lejeritate, de aceea el va gasi acest lucru esential. Nu il incarca cu multe cuvinte sau povesti nemuritoare, incearca sa il cuceresti cu ceea ce reprezinti, cu omul care esti tu cu adevarat.

3. Arata-i ca esti o persoana de la care poate afla multe de la tine

Barbatilor le place sa rezolve problemele. Un mister este o problema ce trebuie rezolvata. De aceea, cu cat lucrurile sunt mai complexe sau se dezvolta, cu atat este mai interesat de tine. Este simplu, ca o carte buna, pe care o incepi si nu o poti lasa din pana nu afli sfarsitul.

4. Ajutor din partea lui

Multe povesti de dragoste incep cu momentul in care el o ajuta pe ea la ceva la care nu se descurca si de care el este pasionat. Este o metoda veche, care are succes intotdeauna! Trebuie sa il lasi pe barbat sa vorbeasca despre ceea ce ii place, despre munca lui, hobby-urile sale, despre sport, despre lucrurile care il intereseaza pentru ca acest lucru il face sa se simta mai increzator in el. Iar admiratia ta fata de ceea ce stie sa faca ii da curaj sa incerce sa te cucereasca.

5. Fa-l sa vorbeasca despre el

Toata lumea adora sa vorbeasca despre propria persoana, nu este un secret. Pune intrebari, raspunde cu interes, fa-l sa dezvolte fiecare idee, in asa fel incat sa inteleaga ca te intereseaza opinia lui in legatura cu diverse subiecte. De asemenea, dovedeste-i ca esti  persoana deosebita, care asculta rabdatoare.

Barbatii sunt ingraditi, uneori, de femei atunci cand dezvolta o conversatie. De aceea, simt nevoia sa se exprime, sa comunice si sa impartaseasca proprile idei. Incearca sa il cunosti, sa il incurajezi din priviri si sa vezi daca ideile sunt comune.

6. Fa-l sa isi doreasca sa fie in compania ta

Nu trebuie sa ii arati ca esti accesibila oricand pentru el. De aceea, Nu accepta imediat o intalnire, daca stii sigur ca pe langa asta, mai ai ceva in program. Ar fi indicat sa vorbiti in legatura cu viitoarele intalniri, sa discutati de lucrurile pe care le aveti in comun si sa incercati lucruri noi, locuri noi, ceea ce va intari legatura.

7. Arata-i ca il doresti

La fel ca femeile, barbatii au nevoie de complimente, de aprecieri si de sprijin. In momentul in care o femeie apreciaza calitatile unui barbat, nu inseamna ca il va face sa se indragosteasca de ea. Barbatul trebuie sa depuna efort pentru a cuceri o femeie, iar acest efort poate fi impus de valorile tale ca femeie.

Este bine sa-i arati ca il doresti, dar nu intr-un mod disperat. Cu cat eforturile tale vor fi mai mici, sperantele lui vor creste, iar acest lucru il va face sa te doreasca mai mult. Barbatii sunt cuceriti de femeile care au ceva special, care sunt diferite de celelalte femei. Important e ca tu, femeie, sa ii arati ca ai acel ceva special.

8. Fa-l sa se simta lejer cu tine, acceptat

Se spune ca barbatii sunt datori sa incerce, de aceea sunt obisnuiti cu refuzul si cauta acceptare din partea unei femei. Atunci cand nu primesc aceasta acceptare din partea femei pe care incearca sa o cucereasca, cauta in alta parte. Este important sa ii arati ca esti o persoana optimista, ca vrei sa il faci sa fie in largul lui cu tine si restul vine de la sine. O data ce barbatul incepe sa vorbeasca deschis cu tine, inseamna ca i-ai castigat increderea.

9. Arata-i calitatile tale

Un barbat iubeste o femeie care se ingrijeste atat de ea, cat si de ceilalti. Ii place o femeie care vorbeste politicos, are bun simt, respect si care se simte bine in pielea ei. Sunt unii barbati care cauta la o femeie calitatile pe care le-a vazut la mama lui, ceea ce nu este un lucrur rau, pentru ca aceasta este prima forma de iubire pe care o cunoaste un barbat, iubirea materna.

10. Apreciaza-i abilitatile sexuale

Aspectul sexual este foarte important, iar barbatii au nevoie sa se simta masculi, sa detina controlul deplin. Fii deschisa la lucruri noi, pe care amandoi le doriti, renunta la inhibitii si lauda-i performantele. Fa-i complimente cu privire la abilitatile sale in pat, intra in jocul sau, jucand dupa regulile tale si ia initiativa, astfel incat sa-l cuceresti.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments