Cum sa cuceresti o fata?

0
1177
cum-cuceresti-o-fata

Sinceritate

Primul pas pentru a cuceri o fata este sinceritatea. In momentul in care vorbesti cu o fata si iti doresti sa o cuceresti, sinceritatea trebuie exprimata prin vorbe, prin gesturi, prin modul de a gandi, care ii da de inteles ca esti o persoana deschisa.

Discutati

Fetelor le place sa vorbeasca despre diverse domenii, sa fie ascultate si intelese. De aceea, o metoda prin care poti sa cuceresti o fata este aceea de a alege un domeniu despre care nu stii multe lucruri si sa aprofundezi cu ea. Atentia, timpul si felul in care evolueaza o conversatie pot cuceri o fata cat ai pocni din degete!

Detalii

Fetele sunt atente la detalii, de aceea, indicat ar fi sa te straduiesti si tu. Dintr-o simpla conversatie poti afla multe detalii, cum ar fi urmatoarea intalnire. Daca vrei sa cuceresti o fata invit-o la un film pe care ar dori sa il vizioneze sau o plimbare in parc.

Atentie

Este bine cunoscut faptul ca fetelor le place atentia, de aceea, ofera-i atentia ta prin orice mijloace. Daca inca nu ai invitat-o intr-un loc sau inca ai emotii, de preferat sunt conversatiile online.

Gesturi

Gesturi mici, simple. Majoritatea fetelor apreciaza gesturile mici, venite din suflet. Pentru a cuceri o fata nu este nevoie de un lantisor scump sau o geanta extravaganta, mai ales daca este vorba despre prima intalnire. Un trandafir sau o bratara, ori altceva simplu, dar semnificativ va fi mult mai apreciat.

Incredere

De asemenea, increderea este un alt pas important spre cucerirea unei fete. Fii sincer, curajos, ia initiativa si o vei cuceri pas cu pas. Nimic nu atrage mai mult decat un baiat in care poti avea incredere deplina.

Intimitate

Ofera-i intimitatea de care are nevoie. Daca vrei sa cuceresti o fata, ofera-i intimitate in ceea ce o priveste. Daca ea nu doreste sa iti povesteasca ceva sau sa iti arate ceva, nu insista. Asta va aprecia foarte mult.

Diferentiere

Incearca sa-i arati ca esti special. De obicei, fetele spun ca “toti baietii sunt la fel”. De aceea, dovedeste ca esti special si incearca sa faci lucruri pe care nu toti le fac.

Complimente

Fa-o sa se simta speciala. Chiar daca nu iti dai seama, chiar si o simpla privire poate sa cucereasca o fata. Ideal ar fi ca aceea privire sa fie insotita de un compliment si de un zambet. Poti sa faci complimentele legate de modul in care o fata este imbracata sau de modul in care si-a aranjat parul.

Politete

De asemenea, politetea este un alt factor cheie pentru a cuceri o fata. In zilele noastre, putini baieti mai sunt politicosi, de aceea, fetele cauta un astfel de baiat. Iar cand spun politicos, ma refer la: deschide-i usa si las-o sa o ia inainte, nu vorbi urat de fata cu ea, nu o atinge daca ea nu iti permite acest lucru, nu te uita lung dupa alte fete. Toate aceste lucruri ii vor da de inteles ca esti un baiat cu personalitate, matur, care merita atentia ei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here