Cum faci rost de bani in aceasta viata?

0
395
Cum faci rost de bani?

Aceasta este una din intrebarile cele mai frecvente pe care le putem avea pe parcursul vietii noastre. Unele persoane au bani din nastere si probabil nu isi vor pune o astfel de intrebare.

Raspunsuri sunt multe, insa interesant este faptul ca fiecare are un raspuns propriu, diferit de al tuturor celorlalti si totusi cum fac rost de bani?

Inca de cand eram mic am fost invatat ca trebuie sa invat sa nu ajung sa muncesc ca ai mei din greu (munca la camp). Probabil este un cliseu, insa ei erau bine intentionati.

Cu toate acestea, desi am invatat, am trait si momente in care as putea spune ca munca la camp a fost ca un sut in fund ce m-a trimis inainte si mi-a lasat o urma ca sa nu uit de unde am plecat.

Ca sa faci rost de bani trebuie sa inveti si nu neaparat pentru o diploma ci ca sa iti deschizi mintea.

Din punctul meu de vedere, raspunsul la intrebarea cum sa faci bani este reprezentat de cunostinte si abilitati dobandite.

In ce se traduce asta?

Invata cate putin din fiecare domeniu ca sa poti purta o discutie cu oricine si invata mai multe lucruri si nu ma refer la matematica, romana si istorie, deci cu acestea poti face bani daca ai abilitati pedagofice.

Un exemplu bun ar fi sa inveti sa utilizezi Photoshop, Adobe Premier, sa utilizezi Excelul la nivel avansat, sa stii sa filmezi, sa faci poze, sa scrii, sa programezi, sa faci site-uri si lista poate continua.

Nu te limita la un lucru, oricare ar fi el.

Suntem intr-o perioada in care a sti doar un lucru te poate lasa fara mancare pe masa.

Imagineaza-ti ca persoanele de 40-50 de ani au ramas fara locurile de munca din fabrici si uzine pentru ca s-au inchis. Asta s-a intamplat la noi, insa in afara au ramas fara locuri de munca pentru ca au fost automatizate acele posturi din fabrici.

A sti mai multe lucruri inseamna ca poti sa faci bani din cel putin doua lucruri. Locul de munca si sa fructifici cel de-al doilea lucru invatat pe cont propriu.

Cum faci rost de bani?

Invata sa faci cat mai multe lucruri si o sa vezi ca la un momentat unul dintre lucrurile invatate iti va oferi oportunitati si veniturile mult dorite.

*Disclaimer: Acest articol reprezinta o parere personala, motiv pentru care poate sa fie o parere buna sau gresita. Suntem diferiti si intelegem lucrurile prin filtrul personal.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here