Chefs Experience Recenzie

0
563
Chefs Experience Panda Blog Recenzie

Voi incepe cu cateva lucruri aparent banale, dar care v-ar putea interesa.

Denumire: Chefs Experience
Locatie: Calea Floreasca 55, Bucuresti 014453, Romania
Program: Luni – Duminica 10:30 – 02:00

Nota: 4,4 din 5

Daca sunteti din Bucuresti, atunci trebuie sa vizitati cel putin o data Chefs Experience.

De ce merita toti banii?

Locatia

Locatia este una frumoasa, desi nu m-am gandit atunci sa fac poze, va invit sa accesati pagina lor de Facebook ulterior.
Personal mi-a placut, pentru ca se diferentiaza de restul localurilor prin decor si lumini. In plus imi dadea senzatia ca este un loc intim, iar acest lucru mi-a placut.

Atmosfera

Decorul, luminile, muzica de pe fundal au creat o atmosfera interesanta. Nu te vei simti deloc ca intr-un restaurant aglomerat de pe centrul vechi. Desi este in zona Stefan cel Mare, merita sa faceti o vizita.

Personalul

Personalul a fost de nota zece. Atat eu cat si alti clienti pe care i-am auzit, au remarcat ca li s-a zambit, iar adevarul este ca pe chipul ospatarilor se afla un zambet real si nu unul fake doar ca sa fie.

Garderoba

Nu stiu cat de mult conteaza pentru voi, dar am ramas surprins sa descopar ca au garderoba la intrare. Chiar a fost o surpriza placuta.

Amabilitatea

Desi amabilitatea este tot despre personal si poate ar fi trebuit sa spun asta acolo, am preferat sa evidentiez acest lucru. Ospatarii chiar au dat dovada de amabilitate si se comportau impecabil. Ma uitam din cand in cand la celelalte mese curios fiind de ceea ce au comandat, insa nu am putut sa nu observ maniera cu care fiecare client era servit.

Mancarea

Mancarea?!
Ireprosabila!
Nu sunt vreun degustator sau vreun expert, dar ceea ce vreau sa spun este ca pentru banii pe care ii dai, primesti mancate de calitate.
Nu as putea sa descriu mai mult despre acest aspect, insa voi lasa fotografiile sa vorbeasca.

P.S. Nota de plata pentru doua persoane a fost de 197 lei si a fost alcatuita din:

  • Cocosel de munte glazurat cu sos dulce-picant si coriandru
  • Taglatelle cu somon in sos de rosii proaspete
  • O sticla de apa
  • 2 pahare de vin
  • Mouse de cafea
  • Mouse de zmeura

In mod clar nu este un restaurant in care sa mergi in mod frecvent, insa pentru ocaziile deosebite, recomandam Chefs Experience!

Lasa-ne un comentariu cu privire la aceasta recenzie!