Ce sa faci cand te plictisesti?

0
209
  1. Canta la un instrument. Daca nu stii cum, acesta este momentul perfect pentru a invata cum sa canti melodia ta preferata la pian sau chitara.
  2. Scrie o nuvela. Sau un eseu. Sau o piesa de teatru – orice este in afara zonei de confort.
  3. Faceti o scufundare profunda pe un subiect care va intereseaza. Daca te simti atras continuu de un subiect anume precum impresionismul sau animalele din padurea tropicala amazoniana, organizeaza o coada de documentare, articole sau carti pe aceasta tema pentru a verifica intr-o seara.
  4. Incercati Origami. Este mai greu decat pare, dar exista o multime de tutoriale online pentru a va ajuta.
  5. Canta cateva melodii Disney. Fa-ti curaj ducandu-te inapoi in copilarie. Alaturati melodiile preferate de la Disney!
  6. Planificati-va urmatoarea escapada. Nu visati doar cu ochii desprinsi de a scapa de toate. Faceti unul mai bine si cautati de fapt bilete de avion si camere de hotel.
  7. Construieste un cort. Copiii stiu deja acest lucru: pernele de pe canapea sau cateva scaune si paturi fac o tara minunata. Imbratisati-va copilul interior sau lasati copiii sa va arate calea.
  8. Spalati-va rufele. Nu este cea mai amuzanta corvoada de facut, dar sa recunoastem, nu este o optiune proasta atunci cand te plictisesti. Ne veti multumi mai tarziu cand veti alege haine curate, lenjerie si prosoape din aceasta saptamana

9.Practica  Yoga. Cateva respiratii profunde si cateva runde de salutari la soare sunt o modalitate minunata de a va distrage mintea de la plictiseala. Rulati-va covorasul de yoga si faceti cateva intinderi acasa sau pur si simplu stati si exersati respiratia profunda.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here