Ce inseamna o rochie de mireasa alba?

0
820

In aceste zile, rochiile de nunta sunt disponibile intr-o varietate de culori. Miresele nu mai sunt limitate la o nuanta de alb. Designerii celebri au adus cu adevarat rochiile de nunta colorate in prim-planul modei. Prin urmare, tot mai multe mirese se indeparteaza de traditie si aleg o rochie doar pentru ca le place culoarea. Cu toate acestea, toate culorile au sens. Fiecare reprezinta anumite sentimente, emotii si stari sufletesti. Poate doriti sa tineti cont de acest lucru atunci cand selectati o culoare.

Culori rochii de mireasa

Culorile au semnificatii diferite, iar o rochie de nunta albastra sugereaza feminitate si puritate, in plus simbolizeaza stabilitatea, securitatea si loialitatea pe tot parcursul vietii.


Alb: Albul este asociat cu lumina, bunatatea, inocenta, puritatea si virginitatea. Este considerata a fi culoarea perfectiunii. Aceasta culoare alegerea perfecta pentru mireasa traditionala.

Ivory: Acelasi lucru se poate spune si despre o rochie ivory de nunta. De asemenea, ivory este o culoare foarte traditionala. Cu toate acestea, unii considera ca fildesul este, de asemenea, un simbol al inocentei imblanzite. Aceasta este gandirea scolii vechi si in prezent miresele merg pentru ivory, pentru ca aceasta culoare arata mai bine decat albul pe pielea lor.

Rosu: Rosul poate simboliza multe lucruri, pozitivele fiind iubirea, infatuarea, emotiile puternice, emotia, energia, forta si pasiunea. Sunt multe culturi in care rochiile de mireasa rosii tind sa fie cele mai populare. Cu toate acestea totul tine de mireasa de cele mai multe ori care vrea pur si simplu sa faca o declaratie si sa iasa in evidenta prin ceva diferit.

Roz: Culoarea roz reprezinta inocenta, o personalitate asemanatoare copilului, prospetimea, puritatea, dragostea, sanatatea buna si viata buna. De asemenea, poate fi purtat pentru a arata o personalitate mai flirtanta. Rozul este in mod normal o culoare asociata femeilor si feminitatii lor.

Albastru: Albastrul este in mod evident asociat cu culoarea apei si a marii. Reprezinta calm si liniste. De asemenea, albastrul transmite feminitate, viata, puritate etc., la fel ca si apa. Albastrul poate simboliza, de asemenea, stabilitatea, securitatea si loialitatea pe tot parcursul vietii.

Negru: Negrul este adesea privit ca o culoare ciudata si o alegere dubioasa pentru o mireasa. Negrul poate fi, de asemenea, o culoare de eleganta sau de clasa (cum ar fi un eveniment cu cravata neagra si rochii de seara negre). Negrul reprezinta, putere, sexualitate, rafinament, formalitate, bogatie, mister, profunzime si, cel mai bine, toate, stil pur.

Tu ce culoare ti-ati dori sa fie rochia ta?