Care sunt florile de primavara adorate de toata lumea?

0
169

Narcisa

Un gen bine iubit si din motive intemeiate! Narcisele sunt cele mai vesele dintre bulbii de primavara, cu florile lor delicate trompetate si culorile stralucitoare. Narcisele aurii traditionale sunt greu de invins, dar daca doriti ceva putin diferit, de ce sa nu incercati Narcisul „Replete” roz si frisos sau cateva narcise parfumate minunate.

 

Lalea

Cu atat de multe forme si culori disponibile, este greu sa alegeti un singur tip de bulb de lalea pentru a creste.

Pentru un afisaj unic si tropical, florile duble zburlite ale „Papagalului Caraibelor” din lalele fac o declaratie reala atunci cand sunt plantate in masa. Sau tineti buruienile la inceputul primaverii la distanta cu un covor dens din amestecul „acoperire de sol” pentru lalele.

 

 

Lacramioare

Crinul vaii  este o planta cu flori impadurite, cu flori albe, in forma de clopot, parfumate, dulci, parfumate, purtate in spray-uri in primavara. Este originar din toata emisfera rece si temperata din Asia si Europa, dar este considerat, in general, invaziv in parti din America de Nord. Ruda sa, Convallaria majuscula, cunoscuta si sub numele de Crinul american al vaii, este originara din America de Nord.

 

Crini

Inflorind pozitiv in zonele umede si umbrite, infloririle delicate albe ale Crinului din vale inveselesc chiar si cele mai sumbre colturi ale gradinii tale. Odata stabilit, acest favorit de primavara formeaza un covor verde luxuriant de frunzis care face o acoperire excelenta a solului. Si pentru un final mare, aceasta floare minuscula ofera un adevarat pumn atunci cand vine vorba de parfum. Ideal pentru portofelele parfumate de primavara.

 

Zambila

Usor de cultivat, zambila are un parfum puternic si flori maiestuoase, verticale, care sunt pur si simplu magnifice. Desi sunt adesea cultivate in ghivece pe pervazul ferestrei, zambilele sunt surprinzator de rezistente si sunt potrivite pentru a creste in aer liber intr-un loc insorit.

 

Albastrele

Covoarele de albastrele clasice din padure creeaza o priveliste magica primavara pe masura ce vremea se incalzeste si zilele incep sa se prelungeasca. Albastrelele se dezvolta in zone umede si umbrite, dar sunt surprinzator de rezistente, chiar si in conditii de seceta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here