Thursday, July 18, 2024
HomeCare?Care sunt filmele de Craciun pe care ar trebui sa le vezi?

Care sunt filmele de Craciun pe care ar trebui sa le vezi?

Craciunul si Anul nou sunt cele mai frumoase si magice perioade ale anului, care fac oamenii sa fie mai buni, mai recunoscatori, mai plini de dragoste. De aceea, am pregatit o lista cu cele mai frumoase filme de Craciun:

 1. The Christmas Shoes (2002)
  Filmul prezinta o dubla poveste in Ajunul Craciunului: Un baiat doreste sa-i faca mamei sale cadou o pereche de pantofi, disperat ca medicul nu-i acorda acesteia prea multe sanse de supravietuire. In acelasi timp, un avocat trebuie sa faca fata destramarii casniciei sale. Intalnirea dintre cei doi va fi marcata de spiritul sarbatorilor de iarna.
 2. The Holiday (2006)
  Doua femei aflate in locuri opuse pe glob se confrunta cu aceeasi problema. Disperate dupa o schimbare de decor, cele doua femei dau una de cealalta pe internet si hotarasc ca fiecare sa locuiasca in casa celeilalte pentru perioada Sarbatorilor.
 3. A Christmas Carol (2009)
  O poveste de Charles Dickens despre un batran avar care trebuie sa intalneasca fantomele Craciunului trecut, Prezentului si Viitorului apropiat, pentru a-l ajuta sa reinvie bunatatea din inima lui rece.
 4. The Polar Express (2004)
  Eroul nostru nu crede in Mos Craciun si nici in miracole. Dar in ajunul Craciunului un lucru extraordinar se intampla. La usa casei sale apare un tren – “Polar Express”, iar conductorul il invita inauntru. Aventura va intrece orice imaginatie.
 5. Love Actually (2003)
  Viata a opt cupluri diferite, care incearca sa se descurce cu problemele vietii sentimentale.
 6. Home Alone (1990)
  Numerosul familion McCallister al micutului Kevin de 8 ani – parinti, unchi, frati, surori si veri pornesc cu mic cu mare sa petreaca sarbatorile Craciunului in strainatate, la Paris, uitandu-l acasa pe baietel.
  Seria “Home Alone” este una din cele mai indragite, care a ajuns lejer in inima publicului.
 7. Ho Ho Ho (2009)
  Horatiu, un pusti de 8 ani care inca mai crede in Mos Craciun primeste, drept cadou de sarbatori, o zi la mall. Ceea ce ar fi trebuit sa fie o zi normala se transforma intr-o veritabila aventura in momentul in care copilul se pierde de mama sa.
 8. Winter’s Tale (2014)
  Intr-o noapte de iarna, Peter, orfan, dar lacatus priceput, incearca sa dea o spargere la o vila care arata ca o fortareata. Desi aparent casa este pustie, fiica proprietarilor este acasa. Si asa ia nastere iubirea intre Peter si Beverly.
 9. The Christmas Card (2006)
  Capitanul Cullen este trimis sa lupte in Afghanistan. Departe de locurile natale si de cei apropiati, Cullen devine un om fara sentimente, dedicandu-se in totalitate razboiului. Insa, in preajma sarbatorilor de iarna, barbatul primeste o felicitare de craciun din California, care il emotioneaza. Multe luni mai tarziu Cullen nu poate sa uite intamplarea si se hotaraste sa plece intr-o calatorie pentru a o gasi pe cea care i-a trimis cartea postala.
 10. Santa Buddies (2009)
  Dupa o serie de intamplari hazlii, Pappy Paws va trebui sa aleaga intre a salva Spiritul Craciunului si a-i convinge pe cei cinci fratiori ca Santa Paws chiar exista sau sa devina un catel normal.
 11. The Dog Who Saved Christmas (2009)
 12. The Santa Clause (1994)
  Cine este Mos Craciun? Cum coboara el pe horn, in special cand nu ai soba? Cum viziteaza toate casele din lume intr-o singura noapte? Si cat de mare este sacul cu daruri pe care-l poarta in spate? Raspunsurile vin in comedia “Cine este Mos Craciun?”.
 13. How the Grinch Stole Christmas (2000)
  Enervat de festivitatile de Craciun scapate parca de sub control din Whoville, spiridusul conspira sa strice sarbatoarea, dar pana la urma afla ca spiritul Craciunului este mult mai adanc decat niste jucarii.
 14. Elf (2003)
  Nu toti piticii lui Mos Craciun sunt piticiā€¦ Este cazul lui Buddy, un copil de la orfelinat care se strecoara in sacul plin de jucarii al lui Mos Craciun si se trezeste din intamplare la Polul Nord!
 15. Surviving Christmas (2004)
  Drew, un director foarte bogat, hotaraste sa-si inchirieze o familie de Craciun. Satul sa-si petreaca sarbatorile singur, Drew face familiei Valcos o oferta.
 16. Joulutarina (2007)
  Un baietel pe nume Nikolas isi pierde parintii intr-un accident. Localnicii decid sa aiba grija de orfan, si fiecare familie il gazduieste timp de un an. La varsta de 13 ani, Nikolas ajunge in casa lui Iisakki, un tamplar morocanos.
 17. Will You Merry Me (2008)
 18. Christmas Angel (2009)
 19. A Christmas Detour (2015)
  O viitoare mireasa porneste alaturi de un tip cu inima franta si un cuplu fericit pentru o calatorie de urgenta la New York, descoperindu-se unul pe altul si pe ei insisi pe drum.
 20. Scrooged (1988)
 21. The Nightmare Before Christmas (1993)
 22. Miracle on 34th Street (1994)
 23. A Christmas Prince (2017)
 24. The Princess Switch (2018)
 25. The Christmas Calendar (2017)
 26. Let It Snow (2019)
 27. Christmas Inheritance (2017)
 28. The Christmas Chronicles (2018)
 29. A Princess for Christmas (2011)
 30. Fred Claus (2007)

Sursa informatii despre filme: cinemagia.ro

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments