Care sunt cele mai populare urari pentru zile de nastere?

0
104
 1. Cu ocazia acestei zile de nastere iti doresc voua si familiei tale abundenta, fericire si sanatate. Fie ca norocul sa vina in special pentru baiatul / fata de ziua de nastere.
 2. Fie ca tu sa primesti cea mai mare bucurie si fericire vesnica. Sunteti un cadou si meritati tot ce este mai bun. La multi ani.
 3. Nu numarati lumanarile, ci vedeti lumina pe care o dau. Nu va numarati anii, ci viata pe care o traiti. La multi ani.
 4. Uita de trecut; a disparut. Nu va ganditi la viitor; nu a venit. Dar traieste in prezent pentru ca este un cadou si de aceea se numeste prezent. La multi ani.
 5. Esti cea mai dulce persoana pe care o cunosc, iar aceasta zi de nastere este un nou inceput. Va doresc incredere, curaj si capacitate. La multi ani.
 6. Ziua ta de nastere a venit dupa 365 de zile. Este destul de mult timp. Faceti fata presiunii, deoarece modul in care sunt fabricate diamantele. La multi ani.
 7. Iti doresc o zi de nastere la fel de uimitoare ca tine!
 8. Va asteapta un alt an plin de aventuri. Bine ati venit sarbatorindu-va ziua de nastere cu fast si splendoare. Va doresc o zi de nastere foarte fericita si plina de distractie!
 9. Fie ca bucuria pe care ati raspandit-o in trecut sa va revina in aceasta zi. Va doresc o zi de nastere foarte fericita!
 10. La multi ani! Viata ta este pe cale sa accelereze si sa explodeze in stratosfera. Purtati o centura de siguranta si asigurati-va ca va bucurati de calatorie. La multi ani!
 11. In aceasta zi de nastere, va doresc multa fericire si dragoste. Fie ca toate visele tale sa se transforme in realitate si ca norocul sa-ti viziteze acasa azi. La multi ani unuia dintre cei mai dulci oameni pe care i-am cunoscut vreodata
 12. Fie ca tu sa fii inzestrat cu cele mai mari bucurii ale vietii si cu fericirea nesfarsita. La urma urmei, tu insuti esti un dar pentru pamant, asa ca meriti ce e mai bun. La multi ani.
 13. Zilele de nastere sunt un nou inceput, un inceput proaspat si un moment pentru a urmari noi eforturi cu noi obiective. Mergeti inainte cu incredere si curaj. Esti o persoana foarte speciala. Fie ca astazi si toate zilele tale sa fie uimitoare!
 14. Ziua ta de nastere este prima zi a unei alte calatorii de 365 de zile. Fii firul stralucitor din frumoasa tapiserie a lumii pentru a face din acest an cel mai bun vreodata. Bucurati-va de plimbare.
 15. Fii fericit! Astazi este ziua in care ai fost adus in aceasta lume pentru a fi o binecuvantare si inspiratie pentru oamenii din jurul tau! Esti o persoana minunata! Fie sa vi se ofere mai multe zile de nastere pentru a va indeplini toate visele!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here