Care sunt cele mai populare urari de nunta?

0
1960
Urari de nunta

Nunta este unul dintre cei mai importanti pasi ai vietii. Este momentul in care doua persoane decid sa isi uneasca destinele si sa isi creeze un viitor impreuna. Avand in vedere caracterul important al casatoriei, va prezentam cateva urari potrivite pentru proaspatii insuratei.

Cateva urari scurte cu ocazia nuntii

„Va felicit cu prilejul acestui eveniment fericit si va doresc sa aveti parte de multi ani fericiti impreuna!”

„Viata nu este intotdeauna usoara, asa ca fiti pregatiti pentru a proteja fericirea familiei. Merita. Felicitari cu ocazia nuntii!”

„Nimic nu poate fi mai bun decat sa incepi o noua familie. Sa o apreciezi si sa o onorezi intreaga viata. Felicitari pentru casatorie!”

„Timpul zboara si lucrurile se schimba, dar imi doresc ca dragostea voastra sa ramana neschimbata. Felicitari!”

„Abia v-ati casatorit, dar abia astept sa va vad copiii simpatici. Felicitari, dragi miri!”

„Acum si mereu, familia voastra minunata sa nu intampine niciodata nefericirea. Sa aveti o viata spectaculoasa impreuna!”

„Cred ca lumea exista numai multumita iubirii si oamenilor care iubesc. Iar voi sunteti cel mai frumos exemplu in acest sens. Felicitari pentru casatorie!”

„Sa va faceti casa si familia cel mai sigur loc de pe pamant. Felicitari cu ocazia casatoriei!”

„In acesta zi speciala, va doresc ca totul sa mearga bine. Noroc in casnicie!”

„M-ati facut sa cred in iubirea adevarata. Si imi doresc ca acest lucru sa nu se schimbe, deoarece se pare ca veti fi intotdeauna impreuna. Felicitari!”

„Fie ca povestea voastra de dragoste sa fie la fel de magica precum cele din basme. Felicitari pentru casatorie!”

„Lista cu urari scurte cu ocazia nuntii nu se opreste aici. In continuare veti mai gasi cateva care va vor putea fi de folos.”

„Astazi, toti suntem fericiti. Fie ca aceasta fericire sa dureze pentru totdeauna. Felicitari cu ocazia nuntii!”

„Familia voastra este precum un copil: are nevoie de iubire, atentie si grija pentru a deveni puternica si frumoasa. Felicitari pentru casatorie!”

„O familie tanara este plina de planuri si visuri si imi doresc ca ele sa devina reale pentru voi. Felicitari!”

„Niciodata sa nu neglijati iubirea. Va doresc o viata de familie incredibila.”

„Rabdarea, onestitatea, grija si increderea sunt reteta pentru o familie fericita. Felicitari pentru casatorie si mult noroc.”

Cateva urari amuzante

“Tine minte un sfat de la un prieten: pentru a-ti aminti cand e ziua sotiei tale sau ziua aniversarii voastre este de ajuns sa o uiti o data! Dar mai bine iti urezi sa ai o memorie buna si…casa de piatra!”

“Acum exista un mod mult mai rapid de a transfera bani dintr-o parte in alta, se numeste casatorie”. Glumesc, sa aveti parte de o viata fericita in doi, de multi bani si de o casa de…piatra!”

“De doua ori in viata un barbat nu poate intelege o femeie: inainte de casatorie si dupa casatorie. Felicitari, tocmai ai trecut in faza a doua!”

“Sa stii ca sotul este ca vinul, devine din ce in ce mai bun odata cu trecerea timpului. Asa ca nu dispera, dar nici nu-l inchide in pivnita!”

 “Secretul unei casnicii fericite ramane un secret! Dar daca voi il aflati totusi, poate mi-l soptiti si mie! Casa de piatra!”

Si cateva urari mai special

“Fie ca ziua in care va uniti destinele sa fie la fel de frumoasa ca si voi, iar noul inceput sa fie plin de bucurii. Casa de piatra si sa va sprijiti unul pe celalalt in fiecare secunda a vietii voastre impreuna!”

“Felicitari pentru pasul pe care il faceti pentru un viitor plin de dragoste! Va doresc sa aveti o casnicie la a carei fundatie sa se afle pasiunea, respectul, prietenia si bucuria! Casa de piatra!”

“O casnicie fericita presupune sa te indragostesti in fiecare zi de aceeasi persoana. Va doresc ca si peste 50 de ani sa va dea batai de cap fluturasii din stomac! Felicitari!”

“Casa de piatra! Tineti minte cum va simtiti azi, aduceti-va aminte de acest sentiment in fiecare zi si observati cat de mult a crescut cu fiecare clipa petrecuta impreuna!”