Care sunt cele mai populare tipuri de tunsori pentru baieti sau barbati?

0
1134
tunsori pentru baieti sau barbati

Tunsori pentru baieti si barbati

In fiecare an apar schimbari in ceea ce priveste vestimentatia, machiajul, coafura, stilul in mod concret. Datorita acestor schimbari de stil, fiecare poate sa-si aleaga propriul stil. Atat femeile, cat si barbati au mai multe optiuni in ceea ce priveste coafura:

1. Coafura “Crop Texturat”

Cele mai multe stiluri de coafuri provin din America, de aceea, cele mai multe au numele in engleza.

Acest tip de tunsoare este una populara, usor de intretinut, foarte eleganta.

Tunsoarea la care alegi sa fie taiat parul scurt in partile laterale ale capului, iar In partea de sus a capului, parul este lasat lung, in comparatie cu cel din parti. Linia dintre parul scurt si parul lung este vizibila, astfel frizura atrage atentia celor din jur.

2. Coafura „Undercut Quiff”

Coafura “Quiff” este preferata mai mult de barbatii cu parul lung, baza fiind parul mai lung din partea de sus a capului. Are nevoie de un finisaj mai lung, fiind pretentioasa, dar conteaza foarte mult atunci cand vine vorba sa se mentina pe toata perioada zilei.

„Undercut Quiff” este o subcategoria a celei mentionate mai sus, numai ca, pentru ridicarea parului este nevoie sa folositi o perie mare pentru a creste volumul esential pentru definirea acestui tip de coafura. Ulterior se va folosi un fixative pentru a -l ajuta sa isi pastreze forma.

3. Parul Scurt

Parul scurt e din nou in voga, el fiind de tipul: scurt in laterale si putin mai lung in varful capului – fiind una dintre cele mai usoare tipuri de coafuri. Daca este pe gustul vostru si doriti sa o incercati, coafura este faimoasa pentru faptul ca evidentiaza caracteristicile faciale masculine, fiind un real avantaj.

4. Coafura “Buzz Cut”

Este cea mai simpla coafura, parul fiind scurt pe toate partile, fara a avea nevoie de finisaj. Ulterior, aceasta coafura era un symbol mai mult pentru cei rebeli, dar in zilele noastre a reaparut in voga. Parul este foarte scurt, cee ace va atrage de asemenea atentia tuturor.

5. Bob

Coafura Bob este una din cele mai populare coafuri atat la femei, cat si la barbate. Parul este lung si ajunge pana la baza umerilor. Este o tunsoare simpla, care nu necesita multe manevre. Stilul bob este elegant, prinde oricui, iar volumul joaca un rol important.

6.  Coafura „Undercut Disconnected„

Are partile laterale mai scurte, iar varful capului este scurt. Dar acest tip de coafura este unul dinstinctiv – partile sunt foarte subtiri, aproape rase. Acest stil este ideal pentru barbatii cu barba, care doresc sa iasa in evidenta trasaturile fetei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here