Care sunt cele mai populare mesaje de multumire?

0
491
 1. Iti voi fi pentru totdeauna recunoscator pentru ajutorul tau. Multumesc!
 2. Unii oameni merita mai mult decat o simpla multumire. Exact ca tine! Multumesc pentru tot.
 3. Multumindu-ti din inima inimii mele. Te apreciez cu adevarat.
 4. Inima mea este plina de recunostinta. Multumesc din suflet!
 5. Gandirea ta imi atinge intotdeauna inima. Multumesc o tona pentru tot!
 6. Bunatatea este exact ceea ce faci si o faci atat de bine! Multumesc!
 7. Multumesc nu este suficient pentru ceea ce ai facut pentru mine. Dar, lasa-ma sa incerc putin. Multumesc mult pentru sprijin!
 8. Multumesc ca esti umarul pe care ma pot baza intotdeauna.
 9. Ati fost extrem de sustinator in acest moment dificil. Este posibil sa nu va dati seama ce binecuvantare ati fost. Multumesc pentru ajutor.
 10. Ospitalitatea ta calda ma atinge. Multumesc ca ai fost atat de amabil cu mine. Imi voi aminti pentru totdeauna aceasta ospitalitate uimitoare. Multumesc pentru tot.
 11. Cuvintele nu sunt suficiente pentru a-mi exprima recunostinta pentru bunatatea ta fata de familia noastra. Va multumesc foarte mult pentru tot ceea ce ati facut.
 12. Va multumesc foarte mult pentru ca m-ati lasat sa fac parte din petrecerea voastra. Mancarea a fost delicioasa si totul a fost perfect. Multumesc ca m-ai invitat.
 13. Multumesc, pentru ca ai fost un mare doctor! Va multumesc ca ati vindecat jumatate din boala mea cu rabdarea si toleranta voastra! Dumnezeu sa va binecuvanteze, doctore.
 14. Va multumim pentru urarile dvs. Va rog sa acceptati cele mai sincere multumiri !
 15. Vrem sa-ti exprimam recunostinta noastra sincera pentru participarea la nunta noastra si pentru ca ne-ai adus binecuvantari minunate! Va multumim ca faceti parte din fericirea noastra!
 16. Darul tau a fost splendid. Mi-a placut. Multumesc foarte mult!
 17. Nu iti pot multumi niciodata suficient pentru lucrurile pe care le faci pentru mine. Efortul tau constant de a ma face fericit este foarte apreciat. Multumesc!
 18. Doar sa-ti multumesc nu va fi niciodata suficient pentru a-mi exprima aprecierea fata de tine; esti unic! Ma simt atat de multumit si special ori de cate ori sunt in preajma ta!
 19. Pentru prima data in viata, am simtit ca ar trebui sa fac ceva pentru a opri timpul. Este doar o experienta minunata. Multumesc pentru timpul acordat!
 20. Sunt onorat sa te am la petrecerea mea de ziua de nastere. Iti multumesc ca ai venit si ajutati-ma sa o sarbatoresc din plin!
 21. Multumesc pentru dragostea neconditionata si sfaturile utile! Voi fi pentru totdeauna recunoscator lui Dumnezeu ca te-a trimis in viata mea! Iti multumesc mult pentru sprijin, prietene!
 22. Sustinerea si incurajarea dvs. au fost intotdeauna factorii motori din viata mea. Vreau sa stii ca apreciez cordialitatea ta cu toata viata!
 23. Poate ca nu sunt priceput sa aleg cuvintele potrivite, dar vreau sa stii cat de mult mi-a placut sa vorbesc cu tine! Iti multumesc mult pentru timpul acordat!
 24. Nu cunosc pe nimeni care sa poata inspira oamenii la fel ca tine. Cuvintele tale sunt la fel de stralucitoare ca tine! Multumesc!

Sursa foto: www.freepik.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here