Care sunt cele mai interesante cadouri de cuplu?

0
759
Idei-cadouri-cuplu

Este bine sa faci cadouri mereu, nu neaparat cu o anumita ocazie, astfel ii vei da de inteles persoanei iubite ca te gandesti la ea mereu. Indiferent cat de bine cunosti o persoana, cateodata, e destul de greu sa gasesti un cadou pentru ea, pentru el sau pentru amandoi. Cadoul nu trebuie sa fie nici ieftin, dar nici foarte scump, de obicei, trebuie sa vina din suflet. De aceea, vom enumera cateva idei de cadouri pentru cupluri:

  1. O rama foto, fie ea mica sau mare, dar care sa uneasca diverse poze facute in momente speciale. Pozele pastreaza amintiri frumoase, iar acest tip de cadou nu se demodeaza niciodata. De preferat, pozele sa fie scoasa pe foaie fotografica si la dimensiunile corespunzatoare ramei foto, ca de obicei sunt notate pe rama.
  2. Un album foto. De asemenea si acest cadou este unic. De exemplu, un album foto nu cuprinde doar pozele facute in momentele speciale, ci poate cuprinde o poveste de dragoste. In zilele noastre acestea se poate face si la comanda, dar daca doresti sa fii creativ, atunci este nevoie sa cumperi doar albumul, scoti pozele si le aranjezi asa cum doresti. Pe spatele fotografiilor poti nota diverse mesaje sau data la care a fost facuta poza.
  3. Cani cu mesaj. Sunt clasice, dar cu timpul, au aparut diverse mesaje care starnesc bucuria in sufletul cuplului. La fel cum am mentionat mai sus, si acestea pot fi create la comanda, cu orice mesaj, desen sau poza doresti. Nimic nu e mai frumos decat sa va savurati cafeaua alaturi de canile voastre preferate!
  4. Brelocuri personalizate. Mici, dar cu un mesaj calduros care lumineaza fata persoanei iubite.
  5. Pentru femei, de preferat accesoriile. Este bine cunoscut faptul ca femeile iubesc accesoriile, de aceea, bratarile personalizate sunt preferate in randul cuplurilor. Fie cu numele, fie cu simbol, fie cu data aniversarii.
  6. Perna personalizata. De asemenea, tuturor ne lipseste persoana iubita uneori, iar o perna personalizata, fie cu mesaj, fie cu un colaj ce cuprinde diverse poze cu fericitul cuplu, alina dorul si iti aminteste de toate momentele frumoase.
  7. Ceasuri personalizate. Acestea se fac la comanda, dar pot fi de doua tipuri, fie ceas de camera, fie ceas de mana. Ceasul de camera poate fi personalizat cu pozele cuplului si cred ca este, de asemenea, un cadou splendid!
  8. Tricouri personalizate. Sunt unele din cele mai preferate cadouri pentru cuplu, mai ales pentru mesajele lor. De exemplu: “The Boss”, “The Real Boss” sau “King”, “Queen”. Si multe alte mesaje diferite care se pot imprima. Acestea se pot face la comanda.
  9. O cutie cu amintiri. De fel, femeile creaza o astfel de cutie, pentru a pastra toate momentele minunate din cuplu. Aceasta poate cuprinde: Poze, obiecte, bilete de la un concert sau de la un film. Sunt doar cateva exemple, dar este bine ca acest cadou sa fie facut cu multa atentie si rabdare, pentru ca rezultatul va fi fericirea celui de langa el. De asemenea, o astfel de cutie se poate si la comanda, dar preferate sunt cele create de tine, adica de sufletul tau.
  10. Magneti personalizati, sunt mici, dar pot surprinde o amintire plina de iubire.