Care sunt cele mai bune filme cu vrajitoare?

0
386

In cazul in care iti plac fictiunea, magia, misterul si filmele de groaza, aceste filme te-ar putea interesa:

Suspiria (1977)
Un nou-venit american la o prestigioasa academie germana de balet ajunge sa-si dea seama ca scoala este un front pentru ceva sinistru in mijlocul unei serii de crime inspaimantatoare.

The Blair Witch Project (1999)
Trei studenti la film dispar dupa ce au calatorit intr-o padure din Maryland pentru a filma un documentar despre legenda locala a lui Blair Witch, lasand in urma doar filmarile lor.

The Bride with White Hair (1993)
Cho Yat-Hang, succesorul nedorit al tronului clanului Wu-Tang si comandantul nesigur al fortelor clanului intr-un razboi impotriva unui cult malefic, cade in dragoste interzisa cu Lien Ni-Chang, un ucigas al cultului malefic.

Practical Magic (1998)
Doua surori vrajitoare, crescute de matusile lor excentrice intr-un oras mic, se confrunta cu prejudecati inchise la minte si un blestem care ameninta sa le impiedice sa gaseasca vreodata dragoste durabila.

The Witches of Eastwick (1987)
Trei femei singure dintr-un sat pitoresc au dorintele acordate, la un pret, cand un barbat misterios si flambant ajunge in viata lor.

The Craft (1996)
Un nou-venit la un liceu de pregatire catolica se incadreaza cu un trio de adolescente iesite din comun care practica vrajitoria si toti evoca in curand diverse vraji si blesteme impotriva celor care le supara.

Oz the Great and Powerful (2013)
Un magician mic este dus intr-un tinut fermecat si este fortat intr-o lupta de putere intre trei vrajitoare.

Black Sunday (1960)
Duminica Neagra este povestea puternica a unui grup terorist din septembrie negru care incearca sa explodeze un dirigibil Goodyear care planeaza peste stadionul Super Bowl, cu 80.000 de oameni si cu presedintele Statelor Unite.

Sursa imagine: www.freepik.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here