Cum sa faci un cheesecake incredibil?

0
498

Ingrediente Cheesecake:

  • 200g biscuit graham
  • 50g unt
  • Zahar
  • Sare
  • 4 pachete crema de branza

Reteta pentru cheesecake este una care te poate scoate din zona de confort. Chiar daca este un pic dificila, acest articol este menit sa va indrume sprea a gati o prajitura cheesecake perfecta.

Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti inainte de a incepe prepararea prajiturii este de a scoate ingredientele cu cateva ore inainte, astfel incat sa ajunga la temperature camerei. Astfel, prajitura dumneavoastra va iesi foarte pufoasa si se va coace perfect.

Se iau biscuitii graham si se maruntesc foarte bine. Pentru a va asigura ca ii maruntiti suficient, puteti folosi un blender. Amestecati biscuitii cu untul, zaharul (dupa gust) si un praf de sare. Amestecul se pune intr-o tava rotunde cu marginea de 20cm. Folositi fundul unui pahar pentru a presa bine aluatul, apoi introduceti-l in cuptor circa 8-10 minute.

Cele 4 pachete de branza ajunse la temperature camerei se vor intinde cu ajutorul unei spatula deasupra blatului.  Introduceti tava cu prajutura intr-o tava mai mare cu apa, dupa care o introduceti in cuptor. Astfel, aburii produsi vor preveni crearea de crapaturi in crusta prajiturii. Dupa ce s-a copt suficient, lasati prajitura o ora sa se racoreasca la temperature camerei, apoi introduceti-o in frigider. Dupa o jumatate de ora, prajitura dumneavoastra este gata pentru a fi servita.

Foto: Today.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here